Lélegezz fel! programunk

Lélegezz fel! programunk

Tisztelt Igazgató Asszony/Igazgató Úr!

Figyelve a vírushelyzet alakulását, sajnálatos módon megállapítható, hogy meg kell tanulnunk együtt élni a koronavírussal. Dr. Kóródi Róbert vagyok, fogorvos, így nap mint nap több tíz embernek végzek valamilyen szájüregi beavatkozást. Rendelőnk folyamatosan nyitva állt a vírushelyzet idején is, ennek ellenére se én, se az asszisztensem, nem kaptuk el a koronavírust. Hiszem, hogy ehhez az is hozzájárult, hogy még az első hullám idején beszereztünk egy ipari erősségű ózongenerátort (10.000mg/h), amit azóta is naponta használunk.

Ez az eszköz nagyon erős fertőtlenítő hatással bír, az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gázhalmazállapota miatt mindenhova behatol, kifejti hatását és a fertőtlenítést követően nincs káros vegyszer maradvány. Végre sikerült elérnünk, hogy ez a készülék forgalomba kerüljön, elérhetővé váljon mindenki számára. Egy-egy ilyen ózongenerátor elhelyezése minden osztályteremben lehetővé tenné, hogy a diákok MINDEN NAP egy teljesen átfertőtlenített osztályteremben kezdhessék a tanulást.

A „Lélegezz fel” programunk keretében most lehetőségük van INGYEN hozzájutni egy ilyen készülékhez. Abban az esetben, ha legalább 5 osztály rendel egy-egy ilyen készüléket, megajándékozzuk az önök intézményét egy ilyen készülékkel, melyet felhasználhatnak akár a tanári, a titkárság, a könyvtár vagy más helyiségek fertőtlenítésére is. Mobilitása miatt akár több helyiség fertőtlenítésére is használható.

A készülék használata egyszerű, automatikusan be- és kikapcsol a beállított időpontokban, így egyszer sem marad ki egy fertőtlenítés sem. Ilyen rendszeres használat mellett a készülék várható élettartama 5 év, az ára pedig 45.000 Ft (egy 15 fős osztálynak diákonként 3.000 Ft).

Ha szeretnének részt venni programunkban, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy elküldhessük a megfelelő példányszámú szülői tájékoztatót (mellékletben csatolva):

e-mail: fogaszat@ragyogomosoly.com,

telefon: 06 50 117 3101 (kapcsolattartó személy: Wulz Panni),

Ha tájékoztatónkat kiosztották és megkaptuk a legalább 5 készülék rendelését, akkor nincs más teendőjük, mihamarabb ingyenesen szállítjuk az ajándék készüléket is.

Reméljük, hogy programunkkal hozzájárulhatunk egy biztonságosabb környezet kialakításához, mely első sorban a diákok és pedagógusok egészségének megőrzését és a rendkívüli iskolaszünetek elkerülését szolgálja.

Tisztelettel,

Dr. Kóródi Róbert

Szülői tájékoztató: